logo
تحقیقات جاری
بازدید وابسته همکاری های علمی و تکنیکی سفارت فرانسه
 
ایران از نظر سطح کشت تجاری، مرغوبیت ارقام و با تولید سالانه 900 هزار تن انار رتبه اول جهان را به خود اختصاص داده است.
 

 

بازدید وابسته همکاری های علمی و تکنیکی سفارت فرانسه
 
ماهی در تنوع سبد غذایی خانوار ایرانی دارای نقش مهمی می باشد. ایران با تولید سالیانه 140 هزارتن رتبه اول تولید قزل آلای آب شیرین و نیز رتبه 20 جهان را در تولید آبزی‏پروری کل داراست. 
 
بازدید وابسته همکاری های علمی و تکنیکی سفارت فرانسه
ایجاد ارقام متحمل به خشکی برنج با مهندسی ساختار ریشه
 
برنج منبع اصلی کالری بیش از یک سوم جمعیت جهان است و طبق گزارشات فائو تقاضا برای مصرف تا سال 2050 به میزان 30 تا 35 درصد افزایش میابد.
 
بازدید وابسته همکاری های علمی و تکنیکی سفارت فرانسه
 
سنتتیک بیولوژی یک رشته بیوتکنولوژی در حال ظهور با طیف گسترده ای از برنامه های کاربردی است.
 
بازدید وابسته همکاری های علمی و تکنیکی سفارت فرانسه
روشهای نوین بیوتکنولوژی و فیزیولوژی در کنترل سن گندم
 
گندم در میان غلات نه تنها در ایران بلکه در دنیا حائذ اهمیت زیادی است و سن گندم یکی از آفات مهم غلات به شمار میرود که امنیت غذایی را تهدید میکند.
 
بازدید وابسته همکاری های علمی و تکنیکی سفارت فرانسه
 
با توسعه ی نسل های جدید توالی یا NGS ها داده های حجیمی در اختیار محققان و دانشمندان حوزه های کشاورزی و زیستی قرار گرفته است.
 

© تمامی حقوق برای پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است.طراحی شده توسط طراحی سایت داتک